M20

 آسانسور کششی

آسانسور هیدرولیک

آسانسور بدون موتورخانه (MRL)

در این مقاله این سه نوع آسانسور را از لحاظ انواع هزینه، ایمنی، کیفیت و محدودیتهای نصب با یکدیگر مقایسه می کنیم، آسانسوری که بیشترین مطلوبیت را دارد، با سه علامت تیک، و آنکه کمترین مطلوبیت را دارد با یک علامت تیک نشان داده شده است:

مقایسه آسانسورها از نظر ایمنی

در حالت عادی، هر سه نوع آسانسور ایمن هستند، اما در شرایط خاص، مثلا گیر کردن مسافرین در هنگام قطع برق، خراب شدن آسانسور و تعمیرات، بین این سه نوع آسانسور تفاوتهایی به شرح زیر وجود دارد:

مقایسه آسانسورها از نظر ایمنی

آسانسور کششی

در صورت قطع برق و یا از کار افتادن آسانسور کششی، فرآیند خروج مسافرین از کابین چندان ساده نیست و باید طبق بروشور و توسط شخصی با دانش متوسط انجام شود.

آسانسور هیدرولیکی

در صورت قطع برق و یا از کار افتادن آسانسور هیدرولیکی، نیروی غیر متخصص بسادگی می تواند یک شیر هیدرولیک را باز کند و کابین را به پایینترین طبقه هدایت نماید.

آسانسور بدون موتورخانه (MRL)

در صورت قطع برق و یا از کار افتادن آسانسور بدون موتورخانه، فرآیند خروج مسافرین از کابین فقط توسط نیروی متخصص شرکت باید انجام شود. شرکتهای فروشنده این نوع آسانسور خدمات انحصاری ارائه می دهند.

مقایسه از نظر محدودیت های نصب

محدودیتهای نصب آسانسور شامل موارد زیر است:

ارتفاع ساختمان، مساحت اتاق آسانسور، ظرفیت حمل بار، تامین قطعات و لوازم یدکی و تخصص لازم برای نگهداری.

مقایسه آسانسورهای کششی، هیدرولیک و بدون موتورخانه

آسانسور کششی

آسانسور کششی محدودیت کمتری در نصب و راه اندازی دارد، بعنوان مثال، آسانسور برج میلاد با ظرفیت 4000 کیلوگرم و 296 متر ارتفاع از نوع آسانسور کششی است.

آسانسور هیدرولیکی

بدلیل محدودیت ارتفاع جک هیدرولیک، فقط برای ساختمانهای کمتر از 4 طبقه یا نهایتا 5 طبقه (5 توقف) قابل اجرا است.

آسانسور بدون موتورخانه (MRL)

محدودیتهای نصب برای آسانسورهای بدون موتورخانه کمتر است، زیرا فضایی برای موتورخانه نیاز ندارند. ولی تامین قطعات و تعمیرکار متخصص برای آنها از جمله معایب این سیستم است.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *